Jobba hemifrån med Preppkassen

Preppkassen

I skrivande stund har utbrottet av viruset Covid-19 tagit fart i Sverige och för att undvika spridning är det viktigt att stanna hemma om man känner sig sjuk. Därför är det värdefullt att ha mat hemma om man blir sjuk för att inte behöva gå till butiken och riskera att smitta andra.

För att hjälpa så många som möjligt att stanna hemma om de känner sig sjuka har vi skapat en gratis inköpslista med ingredienser till tre av våra favoritrecept med riktigt lång hållbarhet.

En av våra specialiteter på Enkla Kassen är att utveckla recept från råvaror med lång hållbarhet. Våra recept har en stor andel skafferivaror för att våra kunder ska ha gott om tid på sig att laga recepten och på så sätt undvika matsvinn. Om du ser till att ha ingredienserna hemma för dessa recept så har du alltid goda snabblagade rätter redo att laga utan att behöva gå till butiken.

Inköpslistan och recepten är gratis att ladda ner och du får gärna sprida den till vänner som behöver hjälp att förbereda sig för att spendera mer tid hemma.

Om du inte har möjlighet att handla själv kan du beställa Enkla Kassen senast söndag för leverans på tisdag kväll. 

Varje låda innehåller tre olika rätter med totalt 12 portioner snabblagad mat som håller länge. Föraren kommer vid leverans att undvika fysisk kontakt och lämna lådan utanför din dörr om möjligt för din och förarens trygghet.
3 kommentarer

 • Tack Maria & Kerstin! Vi hoppas att detta kan hjälpa fler att stanna hemma som ett av de många initiativ som jobbar för att hjälpa bromsa spridningen av covid-19.

  Ta hand om er! /Johannes

  Johannes, Enkla Kassen
 • Riktigt bra och väl genomtänkt!

  Kerstin Nilsson
 • Å, det här var fantastiskt. Så generöst och solidariskt!
  Stor kärlek från er till samhället. Jag delar på fejan!
  Stort tack!
  Maria

  Maria Fredriksson

Lämna en kommentar

Vänligen notera att alla kommentarer behöver godkännas innan de publiceras