Enkla leveranser

En del av att göra det riktigt enkelt att komma igång med klimatsmart mat är att göra det klicka-på-en-knapp-enkelt att få hem ingredienserna till recepten. Därför vill vi erbjuda smidiga leveranser som passar in i alla vardagspussel. Vi når ca 70% av Sveriges hushåll med hemleverans och levererar till Bring utlämningsställen över hela landet.

Våra hemleveranser görs kl 17:00-22:00 på tisdagar och torsdagar. Och för dig som tycker det är smidigare att hämta lådan på vägen hem från jobbet kan du istället välja att svänga förbi ditt lokala Bring-ombud på valfri veckodag 😊

När du beställt bokas din första leverans automatiskt in på den veckodag som ger snabbast leverans för ditt valda leveransalternativ. Om du vill byta till en annan veckodag kan du svara på mejlet du får efter du har beställt (svara samma dag om du vill ändra din första leverans).

Våra leveransalternativ

Det finns möjlighet att få leverans varje vecka med alla alternativ nedan. Om du inte gör några ändringar i din prenumeration får du leverans varannan vecka, men du kan enkelt byta till leverans varje, var tredje eller var fjärde vecka om du vill via ditt kundkonto.

Hemleverans med MoveByBike
Hemleverans med lastcykel och elbil på tisdagkvällar kl 17-22 i centrala Stockholm
Beställ innan söndag 23:59 för att få första leverans nästa vecka med MoveByBike

Hemleverans med Best Transport
Hemleverans med klimatkompenserade fordon på tisdagar och fredagar kl 17-22 till ca 70% av Sveriges hushåll. I Stockholm och Uppsala levererar vi även på lördagar.

Stopptider om du vill ha leverans så snart som möjligt:
Tisdag: Beställ senast söndag kl 23:59
Torsdag: Beställ senast Tisdag kl 23:59

För att minska spridningen av covid-19 har vi en ny leveransrutin för våra hemleveranser. För din och förarens trygghet lämnas lådan utanför din dörr (om möjligt) och föraren kommer ringa på vid leverans men i övrigt undvika fysisk kontakt.

Leverans till utlämningsställe med Bring
Leverans till ett utlämningsställe nära dig med Bring. Vi skickar din första leverans inom 1-3 arbetsdagar och det tar oftast ca 1-2 arbetsdagar för den att komma fram (totalt 2-5 arbetsdagar). Lådan skickas till det postombud som är närmast dig enligt denna karta. Om du vill att lådan kommer fram en särskild dag kan du välja vilken dag vi skickar den från oss genom att mejla oss eller skriva till oss i chatten. Vi kan skicka lådan från oss på måndagar och torsdagar och leveranstiden är ca 1-2 arbetsdagar.

 

Saknar du någon information på denna sida får du gärna kontakta oss i chatten nere till höger. Om vi inte kan svara just nu kan du lämna din mejladress så återkommer vi så fort vi kan!