Driv hållbar transformation som Growth Marketing Manager

Vad gör Enkla Kassen?

Klimatförändringarna är en av vår generations största utmaningar. Att äta mer växtbaserat är en av de viktigaste förändringarna en privatperson kan göra i sin vardag för att minska sin klimatpåverkan och främja biologisk mångfald. Vi har startat Enkla Kassen för att göra det busenkelt att komma igång med växtbaserad vardagsmat till ett pris som de flesta har råd med. Vi levererar råvaror och snabblagade recept som har ca 80% lägre klimatpåverkan än genomsnittlig svensk kost och levererar över hela landet för att ge alla möjlighet att bli en del av lösningen.

Om Rollen

Vi har de senaste fyra åren skapat en riktigt grym produkt (4.7/5.0 i betyg på Trustpilot) och har hittills hjälpt ca 4500 hushåll att laga mer än 280 000 klimatsmarta måltider. Nu är det dags för företaget att gå in i en ny fas med ett större fokus på tillväxt och vi söker därför en data-driven Growth Marketing Manager. Kale United har nyligen förvärvat Enkla Kassen och investerat kapital för att snabba på tillväxten.

Vi har med ett litet team hittills hjälpt ca 0.1% av Sveriges befolkning att äta mer växtbaserat och letar efter dig som brinner för att accelerera vår impact och bromsa klimatförändringarna på global nivå! 🚀🌱

Vem söker vi?

(du måste inte matcha allt, men helst ett flertal punkter 😊)

- Du vill ha en stor impact på att bromsa klimatförändringarna, förbättra biologisk mångfald och att snabba på skiftet till mer växtbaserade dieter
- Du kan sätta strategier för growth och själv bygga och optimera kampanjer för marknadsföring i olika kanaler såsom facebook, instagram och nyhetsbrev.
- Du kan skapa content för social media, annonser och nyhetsbrev och/eller är van vid att ta hjälp av externa resurser för att skapa bra content
- Du kan hantera hela funneln och köra data-drivna tester för att testa teorier för såväl acquisition som för retention.
- Du är analytiskt lagd, bekväm i spreadsheets och gillar att cruncha siffror, köra AB-test och att automatisera flöden
- Du gillar teknik och är bekväm i plattformar såsom Shopify och Zapier

Vad erbjuder vi dig?

- Lön och delägarskap i företaget.
- När företaget växer kan du utvecklas som ledare och bygga upp ett starkt growth-team som finner sitt jobb meningsfullt.
- Möjlighet att skapa direkt klimatnytta med varje skeppad produkt. Du får vara en del av att driva hållbar transformation i världen.

Rollen är baserad i Stockholm och vi har vårt lager i Garnisonen nära Karlaplan.

Är du den vi söker?

Ansök på impactmaker@enklakassen.se med mejltitel "Growth Marketing Manager". Berätta varför denna roll passar dig perfekt och inkludera ett CV eller länk till din LinkedIn-profil.

Jag ser fram emot att höra från dig!

/Johannes, medgrundare Enkla Kassen