Driv hållbar transformation genom Praktik / Internship

Vad gör Enkla Kassen?

Klimatförändringarna är en av vår generations största utmaningar. Att äta mer växtbaserat är en av de viktigaste förändringarna en privatperson kan göra i sin vardag för att minska sin klimatpåverkan och främja biologisk mångfald. Vi har startat Enkla Kassen för att göra det busenkelt att komma igång med växtbaserad vardagsmat till ett pris som de flesta har råd med. Vi levererar råvaror och snabblagade recept som har ca 80% lägre klimatpåverkan än genomsnittlig svensk kost och levererar över hela landet för att ge alla möjlighet att bli en del av lösningen.

PrAKTIK & INternship

Vi söker dig som ska ha praktik & internship inom Kommunikation, Design och Marknadsföring!

Arbeta vart du vill! Praktikanter sökes inom kommunikation, design och marknadsföring som delar vårt klimat- och miljö-engagemang och värdesätter en hållbar livsstil.

Vi är ett litet team som driver impactbolaget Enkla Kassen och brinner för att hjälpa fler att laga mer växtbaserad, klimatsmart mat. Vill du hjälpa oss att lyfta kommunikationen till nästa nivå för att hjälpa ännu fler att gå från tanke till klimathandling?

Som del av vårt team kommer du att skapa innehåll till Enkla Kassens digitala kanaler samt vara med och utveckla strategi och plan för kommunikation och marknadsföring. Vi jobbar tillsammans som ett team, checkar in och ut med teamet digitalt de flesta dagarna. Praktiken är obetald, så vi ser helst att du gör den som en del av din utbildning.

Mejla din ansökan till impactmaker@enklakassen.se med mejltitel "Praktik / Internship inom Kommunikation, Design och Marknadsföring"

Annan praktik eller exjobb

Vi har många utvecklingsområden som kan passa perfekt för din praktik, internship eller exjobb! Allt från att utveckla logistiken kring att packa och skeppa tusentals lådor växtbaserad mat till att bygga effektiva marknadsföringskanaler. Om du vill göra praktik, internship eller exjobb hos oss får du gärna höra av dig med din idé!

Har du en grym idé? Mejla impactmaker@enklakassen.se med mejltitel "Praktik", "Internship" eller "Exjobb" och berätta mer!