Driv hållbar transformation inom Packing Operations

Vad gör Enkla Kassen?

Klimatförändringarna är en av vår generations största utmaningar. Att äta mer växtbaserat är en av de viktigaste förändringarna en privatperson kan göra i sin vardag för att minska sin klimatpåverkan och främja biologisk mångfald. Vi har startat Enkla Kassen för att göra det busenkelt att komma igång med växtbaserad vardagsmat till ett pris som de flesta har råd med. Vi levererar råvaror och snabblagade recept som har ca 80% lägre klimatpåverkan än genomsnittlig svensk kost och levererar över hela landet för att ge alla möjlighet att bli en del av lösningen.

Packing operations - Deltidsjobb

Som en del av vårt packing operations team bidrar du till att hjälpa fler att laga mer klimatsmart mat genom att packa transformativa lådor i vårt lager på Garnisonen i centrala Stockholm. Centralt läge gör vardagspendlingen enkel för packing team och möjliggör att snabbt kunna ta sig till kvällsaktiviteter efter en meningsfull arbetsdag. Arbetspassen är oftast på måndagar och torsdagar klockan 8:00-17:00.

Ansök på impactmaker@enklakassen.se med mejltitel "Packing operations". Berätta varför du skulle vilja jobba med oss och inkludera ett CV eller länk till din LinkedIn-profil.