Driv impact med oss

År 2020 började den hållbara transformationens decennium. Det årtionde då vi behöver minska globala utsläpp med minst 50% för att ha en chans att hålla den globala uppvärmningen under +1.5°C.

Vi driver Enkla Kassen för att bidra till att denna omställning lyckas. Vi skapar produkter som gör det enkelt för individer att minska sin klimatpåverkan. Vår första produkt, Enkla Kassen, hjälper människor att minska sin klimatpåverkan från mat med ca 80% jämfört med en genomsnittlig svensk kost.

Vi är ett litet team baserat i Stockholm som försöker driva så stor impact som möjligt för att bromsa klimatförändringarna. Vill du vara med och hjälpa oss att snabba på denna omställning? Vi behöver all hjälp vi kan få för att lyckas driva denna förändring och om du inte känner att du kan fylla någon av rollerna nedan blir vi jätteglada om du tipsar vänner som kan passa!

Roller vi söker:

Packing operations - Plock och pack deltidsjobb

Praktik & Internship

 

Hittar du inget som passar ovan? Bidra gärna med din tid!

Det finns en mängd områden där vi som liten impact-startup inte haft möjlighet att investera tid ännu. Nedan följer några förslag på sådana områden, om du är riktigt vass på något av dem och vill hjälpa oss får du väldigt gärna höra av dig! Om du är vass på annat som du tror skulle kunna vara värdefullt för oss men som inte nämns nedan får du också väldigt gärna höra av dig!

Grafik - hjälp oss ta fram grafiskt material

Content - hjälp oss skriva och utbilda kring klimatutmaningen och enkla saker man kan göra som individ i vardagen för att minska sin klimatpåverkan

Research - hjälp oss gå igenom den senaste vetenskapen för att utveckla våra klimatsmarta strategier och för att dela viktiga lärdomar i ett lättförståeligt format i våra kanaler

Juridik - hjälp oss som bollplank för juridiska frågor

Klimatvärva - tipsa vänner om Enkla Kassen och hjälp dem gå från tanke till klimathandling

---
Vill du vara med och driva en viktig förändring? Mejla impactmaker@enklakassen.se och berätta om hur du kan hjälpa till!
---